Istoria şi ziua de astăzi

1996
Crearea Întreprinderii Mixte Moldo-Ungare «RihPanGalFarma» Societate cu Răspundere Limitată.
1997
Inaugurarea Filialei N1 ÎM «RihPanGalFarma» SRL în mun. Bălţi (nordul Moldovei).
2001
Lansarea unui complex nou de oficii şi a unui depozit cu o suprafaţa totală peste 1000 m2 (of. central Chişinău)
2003
Extinderea considerabilă a sferelor de activitate a Î.M. «RPGF» SRL prin crearea legăturilor cu parteneri noi, efectiv lărgind şi sortimentul de produse.
2004
Acordarea de către Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare în Sănătate a Certificatului de Acreditare pentru Î.M. «RPGF» SRL.
2006
Marcarea unui deceniu de activitate eficientă a companiei pe piaţa farmaceutică a Moldovei, înregistrând o creştere economică semnificativă şi fiind pioneri în implementarea sistemului unic de evidenţă a circulaţiei produselor farmaceutice în Republica Moldova „Nomenclatorul de Stat al Medicamentelor”.
2007
Recunoaşterea a companiei Î.M. «RPGF» SRL în calitate de „Cel mai bun contribuabil al anului 2007”. Lansarea partenerului „retail” principal - „Gedeon Richter – Reţea Farmaceutică”, astfel a fost consolidată verticala „producător – distribuitor –farmacie” în vederea sporirii accesibilităţii medicamentelor calitative şi eficiente.
2008
Menţinerea de către Î.M. «RPGF» SRL a poziţiei de „Cel mai bun contribuabil al anului 2008”.
2009
Inaugurarea noii clădiri a sediului central a depozitului farmaceutic Î.M.«RPGF» SRL, în oraşul Chişinău cu o suprafaţă de peste 5000 m2, care corespunde tuturor rigorilor standardelor Europene de Bună Practică de Distribuţie (GDP). Autorizarea propriului antrepozit vamal Î.M. «RPGF» SRL în or. Chișinău.
2011
Construcţia noii clădiri filialei nr.1 a Î.M.«RPGF» SRL din or. Bălţi similar cu sediul central din or. Chişinău. Lansarea complexului nou de oficii şi a depozitului cu o suprafaţa totală de 1000 m2 este planificată pentru anul 2012.
2015
ÎM "RihPanGalFarma" SRL primul distribuitor angro în domeniul farmaceutic din Republica Moldova care a obţinut certificatul "Management Calitate" ISO 9001:2015
2016
ÎM "RihPanGalFarma" SRL a implementat Regulile de Bună Practică de Distribuție ( GDP ) și a obținut "Certificatul privind conformitatea cu Buna Practică de Distribuție pentru medicamentele de uz uman" - Nr. AMDM.MD.GDP.003.2016